Kerli Ilustuudio

Jumestamine on mulle alati meeldinud. Juba lapsena tegin teistele lastele nii öelda “meiki”. Elul on aga omad plaanid ja jumestamisega sain uuesti kätt proovida 2020 aastal käies koolitusel “meik iseendale”. Seal süttis uuesti see kirg ja juba mõne kuu möödudes olin astunud meigikooli IMC, mille ka edukalt lõpetasin. Kui imeliste neidude positiivne tagasiside annab sellise poweri, mis paneb silmad särama ja tekitab liblikaid kõhus, siis tead, et teed õiget asja. Et ainult sellega asi piirduks siis teades, kui tähtis on korras ja hoolitsetud nahk jumestuse all, astusin uuesti kooliteed käima ja seekord õpin juurde kosmeetiku ala. On mugav, kui oma teenused saab kõik ühest kohast ja minul on mugav tundes oma kliendi nahka, saan kasutada parimaid tooteid, mis talle sobivad.
Meie kui jumestajate jaoks on iga klient ainulaadne ja isikupärastatud kaunis jumestus lisab enesekindlust ja annab julguse särada. Kasutan oma töös parimaid tooteid: Maybelline, Rimmel, Max Factor, Make up Store, Sampure Mineral, L’Oréal, Profusion Cosmetic ja veel teisigi. 
Ma olen olemas selleks, et teie elu lihtsamaks teha. On võimalus ka mind külastada Ilusalongis Shcön, Kahtlas kus on võimalik ka kergem soeng sättida vastavalt sinu soovile. Kui sul tekkis huvi ja ka küsimusi siis küsi julgelt. 
Päikest päeva ja peatse kohtumiseni!